معرفی یک سرخ کن مناسب برای مصارف با حجم کم
ویژگی های سرخ کن تک لگن رومیزی سرخ کن صنعتی تک لگن ایستاده جهت سرخ کردن سیب زمینی ، فلافل ، پیاز ، مرغ ، سمبوسه و … در رستوران ، فست فود ،کافی شاپ و تهیه غذا مورد استفاده قرار میگیرد. بدنه بسیار مقاوم مناسب برای مکان هایی که دسترسی به گاز دشوار است بهترین گزینه برای سرخ کردن مواد غذایی مختلف امکان قطع خودکار برق در درجه تنظیم شده المنت دارای کیفیت ورق به کار رفته از استیل خش دار لگن کاملا استیل حفظ بهداشت و سلامتی بالا پاک سازی راحت قیمت مناسب کیفیت کم نظیر آبکاری استیل تجهیزات داخلی دارای ابعاد 30*40*40 وزن 10 کیلو گرم ولتاژ 220 وات تک فاز قدرت 2500W 1 مخزن المنت ایتنلس استیل المنت 2000 وات مناسب برای فضاهای محدود مقاوم در برابر زنگ زدن و آسیب تغییر دما در بازه ^60 تا ^200 مقاومت بالا در برابر تغییر ناگهانی دما کم حجم وکوچک عمق بسیار زیاد دارای شعله برنر شعله با حرارت بالا مدت زمان کوتاه سرخ شدن جایگزین بسیار مناسب سرخ کن های چند لگنه امکان تغییر دمای روغن به دلخواه دارای سیستم ترموستات پایین آمدن احتمال سوختگی کاهش آسیب به روغن جلوگیری از هرگونه آسیب به دستگاه به خاطر نصب فیوز
نظری ثبت نشده است.